Social Nerwork

Av. de Gràcia, 50. 08172 Sant Cugat del Vallès. info@escoladart.com | T (+34) 93 674 13 10
PATRONAT MUNICIPAL D´EDUCACIÓ
Av. de Gràcia, 50. 08172 Sant Cugat del Vallès. info@escoladart.com | T (+34) 93 674 13 10
PATRONAT MUNICIPAL D´EDUCACIÓ

Concurs cartell de Carnestoltes Mataró 2015

La Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró ha publicat les bases de participació al primer concurs de cartells de Carnestoltes de Mataró. La convocatòria va adreçada a professionals del disseny gràfic i a estudiants d’últim curs d’un grau universitari o d’un cicle superior en l’àmbit de disseny gràfic.

Es poden presentar les obres individualment o de forma col·lectiva, i només es podrà presentar una proposta per participant o col·lectiu.

La data màxima de lliurament de les propostes és el 7 de gener de 2015, i s’haurà d’efectuar a la seu de la Direcció de Cultura (c. de Sant Josep, 9).

El jurat estarà format per un dissenyador gràfic membre de l’Associació de Directors d’Art i Dissenyadors Gràfics (ADG-FAD), un dissenyador gràfic i professor de disseny gràfic al Grau de Disseny de la Universitat de Barcelona, un tècnic de disseny gràfic de l’Ajuntament de Mataró, dos tècnics de la Direcció de Cultura, un membre de la Comissió de Carnestoltes i un representant del Consell Municipal de Cultura. El veredicte del cartell guanyador es farà públic la primera setmana de febrer en la roda de premsa de presentació dels actes de Carnestoltes.

El premi està dotat amb 1.500€
. La persona guanyadora també serà l’encarregada de l’elaboració del disseny i la maquetació del programa de mà amb la descripció dels actes del Carnestoltes i diverses aplicacions gràfiques derivades del disseny del cartell. A més a més durant el mes de febrer hi haurà una exposició d’una selecció de les obres presentades a la Biblioteca Pompeu Fabra.

Els criteris per avaluar el cartell guanyador seran l’originalitat, la qualitat artística, la seva capacitat i claredat comunicativa, la seva adequació al Carnestoltes mataroní i la transmissió de valors positius vinculats a la celebració de la festa i a la participació ciutadana des de la responsabilitat.

Descarrega’t les bases aquí