Social Nerwork

Av. de Gràcia, 50. 08172 Sant Cugat del Vallès. info@escoladart.com | T (+34) 93 674 13 10
PATRONAT MUNICIPAL D´EDUCACIÓ
Av. de Gràcia, 50. 08172 Sant Cugat del Vallès. info@escoladart.com | T (+34) 93 674 13 10
PATRONAT MUNICIPAL D´EDUCACIÓ

Jornades Art i Disseny 2013

David Feliu va ser l’alumne seleccionat per presentar el projecte final del cicle d’animació Let’s Get Lost al Teatre del CCCB, a la primera edició de les Jornades Art i Disseny, de l’escola a l’empresa organitzades al pel Departament d’Ensenyament i realitzades el 18 d’abril.

Let’s Get Lost és un projecte d’animació que rendeix homenatge a un dels gran icones del Jazz de totes les èpoques Chet Baker. Aquesta animació de quatre minuts i mig, fa un breu recull sobre els moments més destacats de la seva vida, des del seu naixement i formació, fins a la seva màxima esplendor artística quan les drogues l’acaben conduint a la seva tràgica mort. Una animació que vol fer arribar a la gent jove un dels grans trompetistes del Jazz, un icona invisible que va ser una inspiració per a el gènere musical.”

La Jornada, realitzada dijous 18 d’abril de 2013 va recollir els millors projectes finals dels cicles formatius d’arts plàstiques i disseny, de les escoles d’art i disseny de Catalunya.

L’Escola d’art i disseny de Sant Cugat també va estar representada pel projecte final de la Beatriz Hernàndez, Tres òperes, tres dones. Òpera per a joves, de Gràfica publicitària, que proposa modernitzar la imatge tradicional de l’òpera i despertar l’interès del públic més jove i poc avesat a aquest gènere clàssic, totalment atemporal.

Podeu trobar tota la informació a la web: xtec.cat

APD Let's Get Lost, David Feliu

APD Tres òperes, tres dones, Beatriz Hernàndez