Social Nerwork

Av. de Gràcia, 50. 08172 Sant Cugat del Vallès. info@escoladart.com | T (+34) 93 674 13 10
PATRONAT MUNICIPAL D´EDUCACIÓ
Av. de Gràcia, 50. 08172 Sant Cugat del Vallès. info@escoladart.com | T (+34) 93 674 13 10
PATRONAT MUNICIPAL D´EDUCACIÓ

MIRA, VISUAL OPEN CALL 2014 convocatòria per a artistes visuals

La quarta edició del MIRA que se celebrarà a diferents espais de la ciutat de Barcelona el proper mes de novembre, obre una nova convocatòria VISUAL OPEN CALL 2014. Fins al 16 de maig, els artistes visuals –individuals i col·lectius- que vulguin exposar el seu treball en el marc del festival Mira podran presentar la seva sol·licitud.

La VISUAL OPEN CALL, que a la passada edició va rebre més de 180 propostes de 23 països, està enfocada a la creació visual. A través d’aquesta convocatòria, el festival vol promoure l’intercanvi i el diàleg creatiu entre les disciplines més emergents de la creació audiovisual.

Quins projectes poden optar a la VISUAL OPEN CALL?


La nova convocatòria estableix 5 categories artístiques:

Instal·lacions: obres que puguin ser exhibides ocupant un dels espais del Festival i que l’espectador pugui contemplar o interactuar amb elles.

VJ Set: espectacles de club en format de VJing, enfocats a col·laborar amb els músics que formin part del cartell del Festival.

Espectacles audiovisuals (AV Shows): propostes amb elements escènics i artístics multidisciplinaris que tinguin les arts visuals com a fil conductor.

Outdoor MAPPING: mapping sobre la superfície d’una de les façanes del recinte de Fabra i Coats.

Presentació de projectes: durant el festival hi haurà un fòrum de presentacions per què artistes, desenvolupadors i altres participants mostrin els seus projectes, tecnologies i portfolios. El format és una petita xerrada en anglès d’entre 15-30 minuts, amb suport audiovisual i oberta a preguntes del públic.

El comitè de selecció dels projectes, format per professionals de l’àmbit de les arts visuals i per membres de l’organització del MIRA, valorarà la innovació en el camp de les arts visuals així com l’originalitat de la proposta. Els treballs seleccionats passaran a formar part del cartell del MIRA 2014.

Consulta les bases completes de la VISUAL OPEN CALL 2014
Més informació a www.mirafestival.com

MIRA Festival 2013 edition – Trailer from MIRA Festival on Vimeo.

MIRA 2013 Installation Area from MIRA Festival on Vimeo.