Social Nerwork

Av. de Gràcia, 50. 08172 Sant Cugat del Vallès. info@escoladart.com | T (+34) 93 674 13 10
PATRONAT MUNICIPAL D´EDUCACIÓ
Av. de Gràcia, 50. 08172 Sant Cugat del Vallès. info@escoladart.com | T (+34) 93 674 13 10
PATRONAT MUNICIPAL D´EDUCACIÓ

Nous Professionals 2013

Dimarts 18 de juny es va celebrar a la seu de la Cecot de Terrassa la 8ª Nit dels Nous Professionals, festa en que on es van fer públics els guanyadors del concurs de projectes finals de cicles superiors.

El Premi al Projecte de Creativitat Artística al centre i a l’alumna va ser concedit a Nerea Gutièrrez amb el projecte de gràfica publicitària Serial Cooking i a la seva tutora Susana Requena.

A l’acte també van assistir Dídac Soto i Gemma Jorba els dos altres alumnes de l’escola que havien estat finalistes.

El concurs, organitzat per la patronal catalana Cecot, el Consell de l’FP de Terrassa i Foment de Terrassa amb el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya té com a objectiu motivar i distingir, de manera pública i notòria, els projectes de l’alumnat dels Cicles Formatius de qualsevol família professional, de les quals s’estableixen sis categories entre les quals hi ha la de Projectes de Creativitat artística.

El projecte Serial Cooking del cicle de gràfica publicitària proposa un llibre de contes i histories vinculades amb la cuina.
El punt de partida és el llibre de 1812 Contes per a la infància i la llar, aquest primer llibre dels Germans Grimm, adreçat al públic adult, estava format per contes tradicionals amb un toc d’humor negre.

El projecte proposa una col·lecció publicada per l’editorial fictícia Killer Reader que conté cinc llibres de contes amb el valor afegit de les receptes. L’autora en destaca l’objectiu que passa per despertar la curiositat i anar a l’arrel del que ens envolta, i traslladar al lector a la seva infantesa a través de les versions originals dels contes clàssics, redescobrir i evocar, a través de la cuina, sensacions com les olors i els sabors lligats a cada història.

Esquema Visual Nerea Gutièrrez