Social Nerwork

Av. de Gràcia, 50. 08172 Sant Cugat del Vallès. info@escoladart.com | T (+34) 93 674 13 10
PATRONAT MUNICIPAL D´EDUCACIÓ
Av. de Gràcia, 50. 08172 Sant Cugat del Vallès. info@escoladart.com | T (+34) 93 674 13 10
PATRONAT MUNICIPAL D´EDUCACIÓ

Papallona Circus Arts Shop convoca el primer concurs de pintura sobre circ

Aquest dissabte dia 20 de juny, al Picnic Circus Barcelona, volem inspirar a artistes de tot arreu a dibuixar, pintar, fer un mural i/o graffiti de circ amb un concurs obert sobre la temàtica del circ. Volem fer del Gasòmetre del Parc de la Barceloneta a Barcelona un espai atractiu de circ pels diferents treballs artístics.

Vine i deixa’t inspirar pel circ!

Aquest és un concurs obert a tothom perquè vingueu a pintar al Parc de la Barceloneta. Podeu portar el vostre bloc, bastidor, cavallet, quadern o llibreta i pintar durant tota la jornada als artistes i malabaristes que estaran practicant i actuant allà al parc. Però si ja teniu un dibuix, pintura o mural, relacionat amb el circ, també el podeu portar o enviar una còpia i presentar-lo al concurs. També podeu a partir d’ara començar a treballar en una nova obra, inclús simplement venir al Picnic Circus Barcelona a dibuixar esbossos i després acabar el vostre treball tranquil·lament per presentar-lo abans de la data límit. L’únic requisit per optar al concurs és que l’obra tingui com a tema: l’univers del circ.

El termini per enviar les obres relacionades amb el circ finalitza el 30 de juny de 2015. Les obres s’han d’enviar a: picniccircus@gmail.com. Un jurat que es convocarà durant el mes de juliol, valorarà totes les obres presentades i premiarà les millors amb uns lots de productes dels fabricants Royal Talens i Montana Colors. Els premis es donaran a finals de setembre i totes les obres premiades s’exposaran a la botiga de circ Papallona Circus Arts Shop i durant l’acte de lliurament dels premis.

Aquest concurs està organitzat per la botiga-galeria d’art en circ Papallona Circus Arts Shop i la revista de circ Zirkòlika. Aquest concurs és un homenatge a l’artista Joan Soler-Jové, pintor i artista català que ha dedicat la seva vida al circ, transmetent la seva passió i amor cap al circ i plasmant-lo amb les seves senzilles pinzellades amb uns dibuixos plens de vida i caràcter amb un estil propi i encisador.

Més informació:
Papallona Circus Arts Shop
Avinguda Francesc Cambó, 30-36 08003 Barcelona
Web: papallonacircus.compicniccircus.com
Tel. 931191699 – Mail: papallonacircus@gmail.com