Social Nerwork

Av. de Gràcia, 50. 08172 Sant Cugat del Vallès. info@escoladart.com | T (+34) 93 674 13 10
PATRONAT MUNICIPAL D´EDUCACIÓ
Av. de Gràcia, 50. 08172 Sant Cugat del Vallès. info@escoladart.com | T (+34) 93 674 13 10
PATRONAT MUNICIPAL D´EDUCACIÓ

10è Premi Argó

El passat 26 de setembre, el Jurat del 10è Premi Argó va atorgar el Primer premi de Projectes de Cicles Formatius de Grau Superior a Andrea Bosh Cartoixà amb el projecte titulat Zumbido la mosca cojonera. de l’Escola d’Art i Disseny de Sant Cugat del Vallès.

El premi Argó, adreçat a projectes de cicles formatius de grau superior i treballs de recerca de batxillerat, el convoca la Universitat Autònoma de Barcelona amb la finalitat de reconèixer l’esforç dels estudiants i d’incrementar els vincles amb els centres d’ensenyament secundari i cicles formatius.

El jurat valora l’enfoc general del projecte i la correspondència entre el plantejament inicial, els objectius i les conclusions; la idoneïtat de les fonts d’informació; la capacitat de síntesi i de valoració crítica; la creativitat i l’originalitat del treball; l’estructura, la presentació i l’ús adequat de la llengua. El premi és un obsequi commemoratiu i una matrícula gratuïta per cursar el primer curs a la UAB.

El projecte Zumbido la mosca cojonera, reobre el tema de la censura cultural durant la dictadura franquista i proposa utilitzar-lo en una campanya publicitària per despertar l’interès dels joves per de la lectura. La cita “Un llibre prohibit és un llibre llegit” de Denís Diderot il·lustra perfectament l’objectiu del projecte.

Zumbido…“, també és el nom d’una l’editorial fictícia que s’estrena al mercat amb la reedició d’una col·lecció de llibres prohibits durant el franquisme (Lolita, Rebelión en la Granja, El extranjero,…). El pròleg, escrit en primera persona, relata el moment i les circumstàncies en que aquests van ser llegits i el disseny de la col·lecció fa referència explícita al disseny gràfic de l’època contraposant cada títol amb les lectures programades (Lolita – Las vacaciones de Marisol, …).

Esquema Visual Andrea Bosch

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes , fes clic a l'enllaç per a més informació. La informació de les galetes (cookies) està redactada en espanyol.

ACCEPTAR
Avís de galetes