Social Nerwork

Av. de Gràcia, 50. 08172 Sant Cugat del Vallès. info@escoladart.com | T (+34) 93 674 13 10
PATRONAT MUNICIPAL D´EDUCACIÓ
Av. de Gràcia, 50. 08172 Sant Cugat del Vallès. info@escoladart.com | T (+34) 93 674 13 10
PATRONAT MUNICIPAL D´EDUCACIÓ

Premi Junceda 2010

L’1 de juliol Anna Rubio, alumna d’Il·lustració de l’Escola d’art i disseny, va recollir el primer premi de la nova categoria dels Premis Junceda, “Futurs creadors”, amb el projecte Racons d’una altra ciutat, un llibre il·lustrat i escrit per l’autora a partir de vivències i fragments de la ciutat de Barcelona. El jurat va considerar i atorgat el premi “per la seva elegància, riquesa, poètica i per l’acurada presentació i coherència entre forma i contingut”. Aquest guardó l’atorga l’Associació professional d’Il·lustradors de Catalunya (APIC).

El projecte, és un llibre poètic, personal, d’il·lustracions enigmàtiques i registre romàntic, amb una presentació audiovisual molt interessant, a l’alçada de la sensibilitat i personalitat de la creadora.

Segons l’autora aquest llibre “és un recorregut per alguns indrets puntuals de Barcelona on es barregen dues realitats, la del propi lloc i la meva(…). He d’agrair la llibertat i la confiança que la meva tutora, Marta Balaguer, va dipositar en mi en tot el procés de treball del projecte final, a més a més de les constants correccions que em recomanava de fer. I així mateix, agraeixo a l’Escola d’Art de Sant Cugat i als seus professors, aquests dos anys d’aprenentatge, i la qualitat tan humana i familiar que han tingut envers el seu alumnat.”

Esquema Visual Anna Rubio