Social Nerwork

Av. de Gràcia, 50. 08172 Sant Cugat del Vallès. info@escoladart.com | T (+34) 93 674 13 10
PATRONAT MUNICIPAL D´EDUCACIÓ
Av. de Gràcia, 50. 08172 Sant Cugat del Vallès. info@escoladart.com | T (+34) 93 674 13 10
PATRONAT MUNICIPAL D´EDUCACIÓ

PROêject 2016

El Projecte és un conjunt d’engranatges que condueixen a un resultat final. Els dies 15, 16 i 17 de juny és el moment d’alliberar tota l’energia emmagatzemada: les presentacions.

En aquesta convocatòria més de 65 alumnes de Comunicació Gràfica i Audiovisual presentaran els seus treballs finals de cicle, amb el tema de El Somni com a punt de partida. Aquest treball és el més ambiciós i complex que s’emprèn durant el cicle; el Projecte subjecta les idees i colla els coneixements i les habilitats adquirides després de dos anys d’estudis i formació pràctica; és la vàlvula que regula la obtenció de la titulació de Tècnic superior o Tècnic mitjà i és l’eina que obre les portes del món laboral.
El Projecte, dona pistes del camí que seguirà cada alumne i podríem dir que “dona el to” de sortida i esdevé un punt d’inflexió, el pas del món acadèmic al món professional.

Agraïm a la Laura Mampel i a l’Héctor Luís García haver trobat la clau de la imatge gràfica d’aquesta edició i al Casal Torreblanca la total col·laboració en l’organització de l’acte.

Desitgem que aquesta proposta sigui del vostre interès i ens ajudi a difondre unes especialitats de futur on, coneixement, tecnologia i estètica es fusionen per esdevenir vehicles de comunicació.

EADSC PROêject 2016