Social Nerwork

Av. de Gràcia, 50. 08172 Sant Cugat del Vallès. info@escoladart.com | T (+34) 93 674 13 10
PATRONAT MUNICIPAL D´EDUCACIÓ
Av. de Gràcia, 50. 08172 Sant Cugat del Vallès. info@escoladart.com | T (+34) 93 674 13 10
PATRONAT MUNICIPAL D´EDUCACIÓ

Resultat del concurs de cartells del Dia Internacional de la Dona 2014

El guanyador és David Quesada Acedo, estudiant de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Sant Cugat.

Un total de 41 obres d’estudiants de quatre escoles (Escola Edra de Rubí, IES Ferran Casablancas de Sabadell, Escola Illa de Sabadell i Escola Municipal d’Art i Disseny de Sant Cugat) s’han presentat al concurs per al cartell del Dia de la Dona 2014.

El concurs, organitzat conjuntament per l’Ajuntament i l’Escola d’Art, amb la col·laboració de l’empresa de material artístic Vicenç Piera, s’ha adreçat específicament a l’alumnat de Cicle Formatiu de Grau Mitjà i Superior de les escoles d’Art i Disseny i de Batxillerat Artístic dels instituts d’ensenyament secundari del Vallès Occidental.

Resultat del concurs:

  • 1 David Quesada Acedo, de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Sant Cugat.
  • 2 Hugo Reyes Olloqui, de l’Escola Municipal Illa de Sabadell.
  • 3 Marta Roca Santos, de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Sant Cugat.

 
La imatge del cartell seleccionat guanyador expressa i reivindica la necessitat de lluitar per aconseguir equilibrar els drets i les oportunitats dels homes i les dones. L’acte de lliurament dels premis serà el dia 7 de març. L’Escola Municipal d’Art i Disseny de Sant Cugat, muntarà una exposició amb la selecció dels millors cartells presentats, prevista del 7 al 21 de març.

Premis:

El primer premi té una dotació econòmica de 1.000 euros, que atorga l’Ajuntament de Sant Cugat. El segon, 250 euros en material de belles arts, gentilesa de Vicenç Piera. I el tercer, una beca per participar d’un taller a l’Escola d’Art i Disseny de Sant Cugat. Els tres primers classificats també rebran un diploma acreditatiu.

El cartell guanyador serà la imatge institucional de la celebració del Dia Internacional de la Dona 2014 (8 de març)
.

cartelldona_2014_santcugat_David_Quesada