Social Nerwork

Av. de Gràcia, 50. 08172 Sant Cugat del Vallès. info@escoladart.com | T (+34) 93 674 13 10
PATRONAT MUNICIPAL D´EDUCACIÓ
Av. de Gràcia, 50. 08172 Sant Cugat del Vallès. info@escoladart.com | T (+34) 93 674 13 10
PATRONAT MUNICIPAL D´EDUCACIÓ

Acte de lliurament del 14è Premi Vázquez Montalbán de Treballs de recerca de Batxillerat

La cerimònia es va fer a la Sala annexa del Casal Torreblanca el passat dimecres 29 de maig a les 19.30 h del vespre. Els convidats eren alumnes de 2n Batxillerat participants en el certamen amb el seu Treball de Recerca acompanyats dels seus familiars i professorat.

  

Es van llegir poemes i textos de l’escriptor Manuel V. Montalbán i es va fer un ball d'una acadèmica de ball de Sant Cugat per contextualitzar l’època a la qual va viure.

  

La professora i coordinadora de pràctiques, Susana Requena, va sortir amb els guardonats d'aquest any i va comentar com n’és d’interessant veure el treball de recerca fet un objecte editorial amb tots els ets i uts. També va explicar al públic assistent com ens arriba el contingut de text i d’imatges a partir del qual el nostre alumnat treballa la maquetació i el disseny final. De com n’és d’important el treball en equip entre estudis i nivells educatius diferents: Batxillerat, Cicle Formatiu de Grau Mitjà (APGI) i CF de Grau Superior d’Il·lustració. Les alumnes Paula León, Carla Santillana i Ariadna Corretja van recollir els exemplars dels llibres ja editats i es van fer la foto de rigor amb un somriure al rostre, i és que fa molta il·lusió veure publicat el teu primer treball!

  

Fa 14 anys que col·laborem amb el projecte en col·laboració amb la Comissió MVM, iniciat pel professor i antic director de l’Escola Ramon Tubau, i aquest any ha estat el primer que s’han lliurat dos llibres en lloc d’un.

     

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes, fes clic a l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies