Social Nerwork

Av. de Gràcia, 50. 08172 Sant Cugat del Vallès. info@escoladart.com | T (+34) 93 674 13 10
PATRONAT MUNICIPAL D´EDUCACIÓ
Av. de Gràcia, 50. 08172 Sant Cugat del Vallès. info@escoladart.com | T (+34) 93 674 13 10
PATRONAT MUNICIPAL D´EDUCACIÓ

Bases del concurs del cartell del dia de la dona 2024

Ja tenim aquí les Bases del concurs del cartell per commemorar el Dia Internacional de la Dona 2024.

Aquest concurs es va gestar a l’EAD l’any 2011 i els alumnes de l’EAD que hi han participat i han guanyat algun dels tres premis: 1r premi 1200 EUR, 2n premi 250 EUR amb material de belles arts i 3r premi, un taller d’art tèxtil o gravat a la Casa Aymat.

Les bases del concurs s’han redactat conjuntament amb Serveis socials, Igualtat i Atenció a la dona (Ajuntament de Sant Cugat) i s’adrecen a estudiants de Batxillerat artístic, de Cicles formatius d’Escoles d’Art i Disseny i Grau en disseny, de la comarca del Vallès Occidental.
Animem a tot l’alumnat, tant si és de grau mitjà com de superior, a presentar-s’hi! 

El termini de presentació de les propostes finalitza el 12 de gener del 2024 a les 21:00 h.

“L’objecte d’aquestes bases és seleccionar la imatge que identificarà tots els actes commemoratius del Dia Internacional de les Dones de l’any 2024 a l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.
L’objectiu general del concurs és la reivindicació dels drets i les oportunitats de les dones i conduir a la reflexió activa sobre la necessitat d’eliminar les actituds discriminatòries cap a les dones i així com avançar cap a una societat no sexista i igualitària.”

“El 2024 el tema és l’espai públic i gènere, amb l’objectiu de reivindicar el dret de les dones a ocupar i ser presents en els carrers, les places, els parcs i jardins i tots aquells espais d’ús públic dels municipis. També pretén reconèixer el paper de les dones en el disseny de les ciutats i posar en evidència les desigualtats que l’urbanisme pot generar si no s’incorpora la perspectiva de gènere, doncs l’urbanisme no és neutre i provoca desigualtats en l’ús i desplaçaments per les ciutats.” (Pàg.4 de les bases)

El cartell ha d’incorporar la signatura corporativa de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, així com els logos preceptius de les diferents institucions: Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Línia telefònica 900 900 120, Servei d’Atenció a la Dona, Escola d’Art i Disseny de Sant Cugat i Vicenç Piera, segons la plantilla i arxius que trobareu aquí.

Podeu consultar i descarregar les bases aquí.

Aquí teniu la franja de logos.

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes, fes clic a l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies