Social Nerwork

Av. de Gràcia, 50. 08172 Sant Cugat del Vallès. info@escoladart.com | T (+34) 93 674 13 10
PATRONAT MUNICIPAL D´EDUCACIÓ
Av. de Gràcia, 50. 08172 Sant Cugat del Vallès. info@escoladart.com | T (+34) 93 674 13 10
PATRONAT MUNICIPAL D´EDUCACIÓ

Festival Animac Lleida 2018

Del 22 al 25 de febrer s’ha celebrat a Lleida el Festival d’Animació Animac i l’EAD Sant Cugat hi hem tornat a participar amb un taller a la secció Animacrea que cada any creix en protagonisme. Situat al primer pis de la Llotja de Lleida, aquest espai pluridisciplinar i ple de vida ens sorprèn any rere any amb més públic i més interès mediàtic. Aquest és el nostre quart any participant en el programa de l’Animac, i ens agrada veure l’interès mutu que tenim en segui-hir col·laborant. Per l’alumnat és bo sortir de l’entorn d’escola i veure’s davant un altre escenari tant com a actor (al taller d’stop motion Animacrea) i també com a públic, assistint a les xerrades i activitats al llarg dels 4 dies que dura el festival.

 

A part de l’alumnat d’Animació i dos alumnes de Gràfica Interactiva, enguany han estat 12 els ex-alumnes que han participat de l’activitat, fet significatiu que demostra un estret vincle entre professorat i alumnat. Amb el mínim de recursos i molta dedicació i empatia, el taller és un èxit.

 

L’estada a Lleida és un punt d’inflexió enmig del curs per desconnectar alhora que gaudim d’allò que ens uneix. No només és per animadors, aquest món abasta molts més entorns, com la il·lustració i la gràfica interactiva. No és un projecte d’un sol professor, és un projecte d’escola.

 

Des de la direcció de l’Animac, la Carolina Serra, va voler reunir els directors de l’es escoles d’animació de Catalunya amb les representants de les productores d’animació a l’Estat Espanyol, PROA (Federació de Productors Audiovisuals de Catalunya) i ProAnimats (Associació Professional de Productores especialitzades en Animació. La directora del centre, Eva Virgili i el tutor del cicle, Martí Urroz, vam sentir i debatre les necessitats de les productores i de les escoles allà representades. Ens vam adonar que seria bo poder col·laborar en una plataforma comuna que vinculés projectes professionals amb el nostre alumnat. La directora del festival al seu torn, va proposar de fer una secció per projectes d’estudiants que es poguessin passar al festival del 2019. Cosa que vam aplaudir!

  

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes, fes clic a l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies