Social Nerwork

Av. de Gràcia, 50. 08172 Sant Cugat del Vallès. info@escoladart.com | T (+34) 93 674 13 10
PATRONAT MUNICIPAL D´EDUCACIÓ
Av. de Gràcia, 50. 08172 Sant Cugat del Vallès. info@escoladart.com | T (+34) 93 674 13 10
PATRONAT MUNICIPAL D´EDUCACIÓ

L’IA, un tema d’actualitat.

En la cloenda del Proeject del curs 22-23 es va votar el tema del Projecte Integrat del curs 23-24. Cada any, el professorat proposa un seguit de temàtiques i entre elles sorgeix l’argument que articularà les propostes de l’alumnat de segon curs de grau superior. Enguany el tema seleccionat és la intel·ligència artificial que, a més, és un tema d’actualitat en l'àmbit social per l’alt interès que suscita en àmbits diversos.


L’alumnat de segon ha tingut l’estiu per llegir i conèixer les recomanacions que ha rebut per part del professorat en forma de bibliografia, i ha pogut madurar les primeres idees pel treball que durà a terme durant tot el curs.


Aprofitant l’avinentesa, l’EAD va visitar l’exposició “Realitats sintètiques: una exploració fotogràfica de la intel·ligència artificial i la manipulació digital” en el marc del Lumínic Festival al Centre d’Art Maristany de Sant Cugat. Els grups de Gràfica Impresa, Il·lustració i Animació van poder veure l’exposició amb una visita comentada per part de Bernat Millet, comissari de la mostra. La sortida va servir per reflexionar sobre una qüestió important en l’àmbit dels nostres estudis: quin és el futur de la creació d’imatges amb l’esclat de la intel·ligència artificial?


L’alumnat i el professorat vam gaudir de les explicacions i de les imatges de l’exposició i hem dut el debat a l’aula. Ben segur que l’experiència enriquirà el procés de creació dels projectes finals d’aquest any.


Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes, fes clic a l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies