Social Nerwork

Av. de Gràcia, 50. 08172 Sant Cugat del Vallès. info@escoladart.com | T (+34) 93 674 13 10
PATRONAT MUNICIPAL D´EDUCACIÓ
Av. de Gràcia, 50. 08172 Sant Cugat del Vallès. info@escoladart.com | T (+34) 93 674 13 10
PATRONAT MUNICIPAL D´EDUCACIÓ

Lumínic i els estudiants de l’EAD

L’edició d’enguany del festival de fotografia Lumínic compta amb la participació de l’alumnat de l’EAD Sant Cugat en una aliança que no pot ser més enriquidora. Lumínic és un espai de coneixement i divulgació fotogràfica, on es pot gaudir d’autores i autors consagrats i emergents, tant nacionals com internacionals.

El festival es planteja com una experiència visual en sales expositives i l’espai públic de Sant Cugat, i es complementa amb un seguit d’activitats entorn de la fotografia d’autor. Cada any es tria una línia argumental per a les bases reguladores de la convocatòria oberta, gratuïta i dirigida a autores, autors i col·lectius, que treballin amb la fotografia i les arts visuals.

El tema escollit aquest any és l’“inconscient fotogràfic”, la fotografia en un espai liminar entre el conscient i l’inconscient, entre la documentació i el miratge o el somni. Els projectes seleccionats s’exposaran entre els mesos de juny i juliol mentre duri el festival. El pla educatiu de Lumínic és un dels principals eixos d’activitat i programació, així el festival compta amb la participació de l’INS Leonardo da Vinci i de l’EAD Sant Cugat, i també de fora de Sant Cugat, com és ara la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, l’IEFC, Grisart i El Observatorio.


Dins d’aquest marc, una selecció de projectes fotogràfics de 8 alumnes de 1r de Grau superior tutoritzats pel Martí Casanellas, estan exposats a l’espai públic. Concretament, sota el pont de l’inici del Parc Central de Sant Cugat, un indret transitat i cèntric. Una oportunitat única per mostrar les seves fotografies i formar part d’un festival que potencia la participació dels més joves.

Les 9 fotografies són dels alumnes: Àmbar Caspari, Àngela Toro, Natàlia Massaguer, Edgar Comadran, Nico Puig, Andrea Sánchez, Elisabeth Ortiz i Minerva Tohaneanu, Gràcies Martí Casanellas per tutoritzar el projecte i felicitats a l’alumnat seleccionat!

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes, fes clic a l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies