Social Nerwork

Av. de Gràcia, 50. 08172 Sant Cugat del Vallès. info@escoladart.com | T (+34) 93 674 13 10
PATRONAT MUNICIPAL D´EDUCACIÓ
Av. de Gràcia, 50. 08172 Sant Cugat del Vallès. info@escoladart.com | T (+34) 93 674 13 10
PATRONAT MUNICIPAL D´EDUCACIÓ

Mobilitat de Training del professorat de l’EAD a l’ESAD de Matosinhos

La setmana del 7 al 10 de novembre, es va dur a terme la mobilitat de formació del professorat per part de la Gemma Vernet, tutora de 2n GINT i professora de 2n de GINT i GIMP de l’EAD a l’ESAD - Escola Superior d’Arts i Disseny - de Matosinhos, Portugal.


Es tracta d’una escola privada, rodejada en un entorn fantàstic i privilegiada, és a dir, molt ben comunicada i amb una oferta de cursos i graus suculenta. Els exalumnes Víctor Vallés (3x2 d’AA i GINT), i l’Ainoa López (3x2 GINT i GIMP) van anar en mobilitat a cursar assignatures del grau d’Arts Digitals i Multimèdia, i del de Comunicació, respectivament, i en van tornar molt contents.


En aquest cas, l’estada com a professora, coincidint amb la Porto Design Biennale organitzada per l’ESAD, ha sigut part d’aquest training cultural que la Gemma V. ha pogut realitzar, a part de visitar l’escola i conèixer part de l’equip. Li ha resultat, en definitiva, una estada immillorable per tot plegat. El tema d’aquest any de la Biennale és el de l’aigua, i li ha coincidit que fora no parava de ploure mentre que visitava l’exposició. Just al nord de Portugal, fa aproximadament un mes, que pateixen tempestes amb pluges habituals i vents forts. Els projectes exposats sota aquest lema fan referència a diferents propostes per tal d’abordar la problemàtica de l’aigua, tant sigui per fer front a la sequera —o la falta d’aigua— i al canvi climàtic que ja estem experimentant.


Un apunt com a anècdota que li va resultar molt interessant, la carismàtica bibliotecària, l’Emilia, comentava la llàstima de com ha caigut en desús, per part de l’alumnat, les consultes dels llibres a la biblioteca, opinió que compartim aferrissadament a l’EAD. Com un bon llibre i l’olor meravellosa del paper, per combinar-ho amb l’aprenentatge a través de les pantalles, no hi ha res!


Us deixem un recull de l’experiència de la visita a l’Escola, on es fa paler la quantitat de projectes interessants per part de l’alumnat, la qualitat de l’equip humà de l’ESAD, i les seves magnífiques instal·lacions, així com alguns dels fantàstics projectes exposats a la Biennale.


Més infos:

ESAD – Escola Superior d’Arts i Disseny
Porto Design Biennale

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes, fes clic a l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies