Social Nerwork

Av. de Gràcia, 50. 08172 Sant Cugat del Vallès. info@escoladart.com | T (+34) 93 674 13 10
PATRONAT MUNICIPAL D´EDUCACIÓ
Av. de Gràcia, 50. 08172 Sant Cugat del Vallès. info@escoladart.com | T (+34) 93 674 13 10
PATRONAT MUNICIPAL D´EDUCACIÓ

Paula Duarte, estudiant Erasmus de Toulouse ens parla de la seva vivència

La Paula ha vingut a cursar el 4rt quadrimestre del GS en Gràfica Impresa al nostre centre i la pandèmia la va fer tornar abans d’hora a casa seva. Li hem demanat quatre ratlles de la seva experiència a Sant Cugat que ens ha fet arribar per correu electrònic:

 

“Vaig conèixer la Maria Polo quan va venir a fer un intercanvi a la meva escola: École de Condé Toulouse-Axe Sud. Va entrar al meu curs i vam establir una forta connexió perquè teníem moltes coses en comú i parlàvem castellà les dues. A través d’ella vaig conèixer l’EAD.

 

Vaig decidir fer l’Erasmus a l’EAD Sant Cugat per l’interès del seu projecte acadèmic, per la seva qualitat interpersonal i professors d’excel·lent qualitat humana i professional.

 

A Toulouse tot és més estricte i rigorós. Els docents són amables i molt professionals. El nivell acadèmic és exigent i interessant. Actualment estic estudiant el 3r curs del Grau en Disseny Gràfic.

 

L’EAD Sant Cugat és un centre molt acollidor, la llàstima és que no vaig poder estar-m’hi gaire temps a causa de la pandèmia, la Covid-19, però el temps que hi vaig ser va ser molt amè i el ritme escolar va ser interessant per a mi. Tot i que no va ser gens fàcil començar els cursos a les 15:30 h i acabar a les 21:30 h. A França tot comença més d’hora! Els àpats són a hores molt diferents de les que estava acostumada i això m’ha costat una mica. Però m’he anat adaptant a poc a poc.

 

El confinament vaig decidir passar-lo a França, ja que aquí hi tinc la família i els amics.

 

De cara el futur, vull fer el màster de Direcció artística i així poder treballar d’alguna cosa que m’apassioni.”

 

La Paula s’ha adaptat perfectament a l’Escola i als companys, ha treballat molt bé, i ho està fent des de Toulouse de manera no presencial. La seva estada a l’EAD ha donat un valor afegit al grup de 2n de GIMP, tant als alumnes com al professorat. Esperem retrobar-te aviat i et desitgem molta feina i una vida apassionant :-)

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes, fes clic a l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies