Social Nerwork

Av. de Gràcia, 50. 08172 Sant Cugat del Vallès. info@escoladart.com | T (+34) 93 674 13 10
PATRONAT MUNICIPAL D´EDUCACIÓ
Av. de Gràcia, 50. 08172 Sant Cugat del Vallès. info@escoladart.com | T (+34) 93 674 13 10
PATRONAT MUNICIPAL D´EDUCACIÓ

PROêject 2016

El Projecte és un conjunt d’engranatges que condueixen a un resultat final. Els dies 15, 16 i 17 de juny és el moment d’alliberar tota l’energia emmagatzemada: les presentacions.

En aquesta convocatòria més de 65 alumnes de Comunicació Gràfica i Audiovisual presentaran els seus treballs finals de cicle, amb el tema de El Somni com a punt de partida. Aquest treball és el més ambiciós i complex que s’emprèn durant el cicle; el Projecte subjecta les idees i colla els coneixements i les habilitats adquirides després de dos anys d’estudis i formació pràctica; és la vàlvula que regula la obtenció de la titulació de Tècnic superior o Tècnic mitjà i és l’eina que obre les portes del món laboral.
El Projecte, dona pistes del camí que seguirà cada alumne i podríem dir que “dona el to” de sortida i esdevé un punt d’inflexió, el pas del món acadèmic al món professional.

Agraïm a la Laura Mampel i a l’Héctor Luís García haver trobat la clau de la imatge gràfica d’aquesta edició i al Casal Torreblanca la total col·laboració en l’organització de l’acte.

Desitgem que aquesta proposta sigui del vostre interès i ens ajudi a difondre unes especialitats de futur on, coneixement, tecnologia i estètica es fusionen per esdevenir vehicles de comunicació.

EADSC PROêject 2016

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes, fes clic a l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies